nedelja, 15. avgust 2010

Nakit iz dežele Tam Tam


V moji namišljeni deželi, ki sem jo poimenovala "Dežela Tam Tam", je šepetalka odprla svoj butik, kjer bo za začetek prodajala nakit in knjižne označevalnike strani. Ves teden je pridno garala in sedaj (za začetek) daje na razstavo in naprodaj nekaj svojih prvih unikatnih šepetalčkov, ki bodo v naslednjih dneh na voljo tudi na FB, upam da mi uspe čimprej, saj se še vedno borim z računalniškimi škratolini in internetnimi bavbavi.

Daljša verižica ustvarjena iz trakov, perlic in fimo

                                           šik butik ponuja veliiiiko luštnih uhančkov, ogrlic, zapestnic in prstančkov
s tem vedno veš kje spet začeti z branjem, pa čeprav knjigo obrneš na glavo, tale pripomoček ne pade ven
na tole sem pa še posebej ponosna, saj je res nekaj posebnega in povsem moja stvaritev
poletja še ni konec, zato še nekaj v modro beli kombinaciji
in brez roza seveda ne gre...

najrajši izdelujem stvari po meri, saj ima vsaka dama svojevrsten stil in karizmo, a vendarle se pri meni najde za vsako nekaj primernega. Sicer pa z veseljem prišepnem kakšen nasvet za stilsko dovršen izgled vsakdana ali posebnih priložnosti.

Lep začetek tedna vam želim
ŠePEtaLkA

ponedeljek, 2. avgust 2010

Little princess with the sweetest smile

Poleti večinoma počitnikujemo na naši izbrani parceli v kampu. Starša preživita tam skoraj celo poletje, vmes prostor zapolnimo otroci. Ker ne morem zignorirati svojega nenehnega čuta po lepšanju in obogatitvi prostorov, se mi je celo stena (ki niti ni prava stena, saj je iz blaga) na pokritem vhodu v baldahin zazdela preveč prazna. Na parceli imamo rožice, kamenčke, mali vrtič in celo uro, torej je manjkala le še kakšna slika. In sem jo ustvarila. Ker je naš mali angelček naša skupna začimbica dneva, sem sliko posvetila njej. To je moja ljubka, navihana petletna nečakinja Ana, sestrina hči.